Klacht: Centraliste vrijdag nacht. Niet kundig

op 09 oktober 2017 over Huisartsenpost Lelystad in de categorie Zorginstellingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Belde debet centrale nummer 0900-3336333 kreeg een dame aan de lijn, ik vertelde dat mijn man zijn linker arm niet meer kon gebruiken ze heeft even met mijn man gesproken, en zei toen dat we naar de post in het ziekenhuis in Lelystad moeten gaan, mijn man zei dat hij zo niet kon auto rijden en dat ik geen rijbewijs had, ze zei dat we dan maar iets anders moesten proberen”
We hebben een dochter gebeld die kwam heeft ons gebracht, uiteindelijk kwamenna een bezoek aan de arts daar bij de eerste hulp terecht, daar werd mij gezegd dat mijn man met een ambulance had moeten komen, omdat hij een herseninfarct had, ik neem het de centraliste kwalijk dat ze het bagitaliseerde.

Gewenste Oplossing:

Hij is uiteindelijk op de spoedeisende hulp goed geholpen, en de schade is gelukkig minimaal, maar ik hoop dat er goed op gelet wordt dat centralisten mensen serieus nemen, en niet iemand met een infarct zelf naar de huisartsenpost laten komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Huisartsenpost Lelystad over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Gerdienvanwezop@gmail.com