Klachten over Carl Zeiss Vision

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Carl Zeiss Vision en kunt u zien welke klachten Carl Zeiss Vision reeds opgelost heeft.... Lees meer >

Statistieken van Carl Zeiss Vision in de categorie Oogzorg en hoorzorg

0 klachten gemeld
2.0 /10
3 stemmen
3

Tijdslijn

Montuur gekocht bij Azami Den Haag, op advies Zeiss glazen genomen, wel iets duurder maar daardoor sterker en gaan langer mee.Maar wat schertst mijn verbazing coating laat los, voor de tweede keer, eerdere bril had de zelfde kwaal. Terug naar... Lees meer

Montuur gekocht op 24/12/2014 en betaald ,op advies van vak opticien Kuipers te Haarlem, Zeis glazen in het montuur genomen, helaas op 30/5/2017 terug gebracht coating beschadigd van beide glazen,764 euro waren de galzen, maar klacht is bekend en gebeurt... Lees meer

Coating

Klacht van op 17 november 2015 over Carl Zeiss Vision in de categorie Oogzorg en hoorzorg

De coating van mijn zonnebril glazen laat los. Gelukkig merkte ik dat net binnen de garantietijd (tot 21 juni 2014) . Zeis heeft nieuwe glazen aangebracht. Maar na een jaar (voorjaar 2015) liet de coating weer los. Ik vind het... Lees meer

klacht over coating van brillenglazen

Klacht van op 28 augustus 2014 over Carl Zeiss Vision in de categorie Oogzorg en hoorzorg

Ongeveer tweeënhalf jaar geleden heb ik bij de Brilservice in Alkmaar een bril gekocht met glazen van uw bedrijf. Ik draag al 50 jaar een bril. De glazen in deze bril waren de duurste ooit, namelijk 500 euro per glas. Echter na tweeënhalf... Lees meer

Ook ik heb problemen met de coating van Zeiss brillenglazen Na consultatie bij mijn opticien was de uitslag dat de coating een krakkelee laag vertoonde. Ik heb e.e.a aan Zeiss gemeld maar kreeg aldaar te horen dat er niets voor mij... Lees meer

Geachte meneer/ mevrouw

Klacht van op 26 mei 2012 over Carl Zeiss Vision in de categorie Oogzorg en hoorzorg

Sinds 27-05-2010 draag ik LotuTec, i.Scription glazen, met veel plezier. Echter eind april 2012 merkte ik dat de coating aangetast werd, mijn opticien,*  Bas Optiek in Groningen heeft de glazen naar u opgestuurd. De oorzaak werd aan mij toegeschreven. Hiermee kon ik... Lees meer