Klacht: Ten onrechte ontslagen

Lydia Scholten op 23 november 2022 over Career Rebels in de categorie Uitzendbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was werkzaam via CR bij de GGD. Met de afschaling in mei’22 moest ik eruit. Ik was 10 maanden in dienst. Een medewerkster die korter in dienst was met verder de zelfde omstandigheden mocht blijven. Ik ben toen bij de recruiter gaan vragen hoe dit kon. Mijn chef (ook uitzendkracht) snapte er ook niks van.
Het anwoord van de recruiter was dat ze me over het hoofd had gezien ivm de 56 regeling.
Toen ik haar op deze fout had gewezen was ze niet van plan dit te herstelen. Degene die wel mocht blijven en dus korter in dienst was is een prive-bekende van haar. Ze heeft mij ook toegegeven dat ze dit hierom zo had geregeld. Mijn chef kon hier ook geen verandering in brengen. Beide hebben mij toen beloofd dat er zodra er een plek vrij zou komen ik weer terug mocht komen. Nog geen 2 weken later is zij weggegaan bij het uitzendbureau zonder haar beloftes te delen met haar collega’s. (Ze wist al dat ze wegging toen ze mij de toezeggingen deed).
In september werd er weer opgeschaald maar van dit uitzendbureau heb ik niks gehoord. Ik heb de manager gebeld maar hij belde nooit terug. Een nieuwe recruiter heeft nog contact met mij gehad maar kwam opeens met het verhaal dat er te veel mensen waren aangenomen dus dat hij verder niets voor mij kon doen. Hij zou nog andere vacatures sturen zei hij maar k heb niets meer ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Excuses en een bericht als er weer wordt opgeschaald. En een bloemetje.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Career Rebels

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Career Rebels nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lydia Scholten