Klacht: Niet kopen bij die online shop!!! Geen .NL bedrijf!!

Lady-Lilly op 23 november 2022 over Cara Camilla in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben er toch zelf ingetrapt. Had mij beter moeten inlezen maar was te enthausiast met hoe de pantoffels eruit zagen. Ik had bij deze site roze pantoffels gekocht voor de winter. Maat 41 aangezien ik maat 40/41 heb. Komen ze na 17dagen eindelijk toe zijn ze te klein. Staat onderin maat 40/41. Ook als je dan je retour wilt aanmelden zeggen ze ik kan dezelfde soort groter bestellen voor je betaal je de helft 17euro en krijg je een paar gratis.. dus nog meer geld aftroefelen. Dan vraag je ik wil geen nieuwe ik wil mijn geld terug. Is er een heel gedoe moet je fotos nemen om dan nog goedkeuring te hebben om terug te sturen?? Tot slot krijg ik eindelijk de langdradige adres. Blijkt dat het helemaal naar China moet!! Betaal je nog eens tussen de 20 a 25 euro bovenop. En word niet eens vergoed! Schandalig! Zo mensen misleiden.en dan zie je ook aan deverpakking dat het Ali express stuff is! Ook daar verkopen ze het zelf ook goedkoper!

Gewenste Oplossing:

Site sluiten! Verbannen! En geld terug sturen naar de klanten en het artikel mogen houden. Of het retour op eigen kost nemen en de klant uitbetalen! Maar zulke webshops moeten gesloten worden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cara Camilla

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cara Camilla nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lady-Lilly