Klacht: Calvin klein dames jogging pak

Hennie van lith molenaar op 09 december 2021 over Wish in de categorie Internetshops - Gadgets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2december een calvin klein joggingpak gekocht bij wish in de kleur blauw en ik heb via molly payment betaald 24.71 en ik heb totaal geen reactie gekregen via email ik ben al een keer opgeicht door wish met een spijkerjas met bont die was 40 euro plus verzend kosten never nooit gekregen ik vind dit niet kunnen

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn blauwe joggingpak gewoon krijg waar ik voor heb betaald het was maat Lgraag de goeie calvin klein

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hennie van lith molenaar