Klacht: Cadeaubonnen hema, lekker weg 2 overnachtingen

Hettie Van Onna op 18 september 2021 over HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb met mijn jubileum een aantal bonnen van de hema gekregen, waaronder lekker weg..Heb gisteren geprobeerd te boeken, helaas verlopen. Door de corona was het voor ons niet mogelijk om wat te boeken. Eind augustus verlopen. Vind het echt schrijnend, daar het toch om veel geld gaat. Door de Corona zou je toch zeggen dat jullie wat coulant ermee omgaan. Dat zou ik tich wenselijk vinden. We werken allebei in de zorg, zo verdiend dacht ik helaas. Hopelijk vinden jullie een oplossing.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het coulant vinden dat onze bonnen verlengd kunnen worden, juist in deze coronatijd, waar niemand wat aan kan doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA Lekker Weg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA Lekker Weg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hettie Van Onna