Klacht: Cacao-achtige geur Royal Gouda geraspte oude kaas

op 06 juli 2012 over Bas vd Heijden in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 23 juni twee zakjes geraspte kaas van Royal Gouda gekocht. Toen ik het zakje over mijn eten had gestrooid en een hap had genomen, smaakte het naar cacao. Er zat verder geen schimmel op, maar ik heb toen het tweede zakje maar geprobeerd en toen ik daar aan rook, rook ik precies dezelfde geur. De geur en smaak waren erg onsmakelijk. Ik koop al jaren deze zakjes en verder heb ik er nog nooit een klacht over gehad.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden met 2 nieuwe zakjes geraspte oude kaas van Royal Gouda of een teruggave van het aankoopbedrag.

Alle klachten die gemeld zijn door Hanie