Klachten over Bas vd Heijden

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Bas vd Heijden in de categorie Supermarkten. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van Bas vd Heijden in de categorie Supermarkten

1 klachten gemeld

Tijdslijn

Verkeerd rekenen

Klacht van op 10 oktober 2016 over Bas vd Heijden in de categorie Supermarkten

Ik ben zojuist weer bestolen van 2 euro! En daarvoo al een keer met mijn statiegeld bon. Dus dat is inmiddels al meer dan 4 euro die de Cassiere niet teruggeeft. Ik denk dat ze moederlijk hun uurloon bij elkaar... Lees meer

slecht fruit

Klacht van op 14 juli 2016 over Bas vd Heijden in de categorie Supermarkten

Afgelopen dinsdag 12 juli boodschappen gedaan bij dirk. en o.a fruit gekocht. vandaag 14 juli 2 dagen later. Snij ik de ananas open en al.helemaal bruin. Dit heb ik al zo vaak met fruit gehad. Het lijkt erop dat het ingevroren... Lees meer