Klachten over Bas vd Heijden

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Bas vd Heijden in de categorie Supermarkten. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van Bas vd Heijden in de categorie Supermarkten

1 klachten gemeld
1.2 /10
9 stemmen
9

Tijdslijn

Ik zag in de reclame blad dat princes tonijn alle variante in de reclame was voor 1 euro per blik. Zelf op de schap waar de princes tonijn staan.1 kaartje met de teks alle variante princes tonijn 1 euro.Helaas... Lees meer

visitatie dat ik niet mee eens was

Klacht van op 10 november 2016 over Bas vd Heijden in de categorie Supermarkten

Geachte Heer/Mevr naar aanleiding van donderdag 10 november 2016 rond 1730u werdt ik bij de kassa met mijn boodschappen aan gesproken of ik mijn tas een heel klein tasje van de ETOS met waterstof peroxide erin en mijn huis sleutels .... Lees meer

bankpas geweigerd.

Klacht van op 24 juli 2016 over Bas vd Heijden in de categorie Supermarkten

Ik tank al jaren zonder problemen bij bas in Sliedrecht ( nu Dirk) Sinds maanden kan ik daar niet meer tanken omdat mijn pinpas van de rabobank geweigerd wordt. Ik heb het nu vaak geprobeerd maar helaas. moet ik ergens... Lees meer

slecht fruit

Klacht van op 14 juli 2016 over Bas vd Heijden in de categorie Supermarkten

Afgelopen dinsdag 12 juli boodschappen gedaan bij dirk. en o.a fruit gekocht. vandaag 14 juli 2 dagen later. Snij ik de ananas open en al.helemaal bruin. Dit heb ik al zo vaak met fruit gehad. Het lijkt erop dat het ingevroren... Lees meer