Klacht: Bussen marlboroshaq vochtig

op 03 augustus 2016 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds de laatste 2 bussen die ik gekocht heb, voor 15.50, verwacht ik normaal droge shaq. Zoals ik normaal gewend ben. Maar sinds de 2 laatste bussen is de shaq redelijk vochtig waardoor 9 van de 10 hulzen nauwels vulbaar is. Want of de hulzen gaan kapot of hij is maar half gevuld. Wat niet kan voor de prijs die je er voor betaald.

Gewenste Oplossing:

Dat de shaq weer droger word ipv vochtiger. En zou een compensatie willen hebben. Want moet de shaq eerst zelf drogen voor ik em kan gebruiken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kuiken89