Klacht: Bushalte Emmalaan in Zuidlaren

op 27 mei 2016 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Om 12:40 stond ik bij de bushalte Emmalaan in Zuidlaren. Ik wou de bus om 12:43 pakken naar Groningen dat is Qbuzz lijn 5. Dat is sinds twee weken een nieuwe halte. Kwam de bus er aan knikte de buschauffeur nee en reed hij door. Terwijl de Emmalaan een nieuwe halte is geworden voor lijn 5. Dit is me al twee keer gebeurd,

Gewenste Oplossing:

Als de bus stopt bij de Emmalaan zoals het hoord,

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sterre.1997@hotmail.com