Klacht: buschauffeur lijn 4 15-02 13:30 leeuwarden

op 18 februari 2018 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Terwijl ik om naar lijn vier ren om 13:29 om in te stappen , wil meneer vertrekken. Ik vraag hem om te stoppen met een handgebaar. ( bus stond nog op het perron.) Gezien ik in het gips zit en naar een afspraak moest was het van belang dat ik met deze bus moest. Maar meneer stak zijn hand op en reed gewoon door. Bespottelijk!!!

Gewenste Oplossing:

Even een excuus! Hierdoor moest ik lopen terwijl het regende en zoals jullie weteb mag gips niet nat worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 18 februari 2018 om 13:46 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste deniseterpstra_,

Oh nee! Wat balen dat jij niet meer met de bus mee kon en mocht. Ik begrijp dat je er van op kijkt maar wij adviseren onze reizigers wel om een aantal minuten (minimaal 5) voor vertrektijd van de bus bij de halte aanwezig te zijn om dit soort misverstanden te voorkomen en zodat de buschauffeur volgens de dienstregeling kan vertrekken. Excuses voor het ervaren ongemak! Ik hoop dat je de volgende keer wel met de bus mee kunt en mag.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland.

Met vriendelijke groet,
^Manon
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door deniseterpstra_