Klacht: buschauffeur 77 nieuwegein

op 29 juli 2017 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn buschauffeur in bus 77 nieuwegein zuid om 15:09 uur wilden mij niet bij mij bushalte af zetten. meneer wilden liever dat ik er maar 1 halte eerder er uit zal gaan. maar toen ik hem er op wees dat ik gewoon uit zal stapen bij mij halte heeft hij mij daar toch neergezet maar volgens hem was dat geen halte. maar de bushalte waterbies in nieuwegein zuid is gewoon een halte.

Gewenste Oplossing:

dat meneer me gewoon zonder commentaar bij mijn bus halte neer zet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door spoek1