Klacht: Bus vol

op 21 december 2017 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Lijn 178, rond 7:59 bij mijn halte (hij is overigens altijd te laat). Voor deze bus is er nog een lijn 178, die vertrekt 10 minuten eerder, en heeft een harmonica bus. Deze zit helemaal leeg, echt helemaal! En wat ik dan nog wel het irritantst vind is dat de bus die ik neem, een enkele bus is, die altijd letterlijk helemaal vol zit, niemand kan er meer bij. Zoals vandaag, ik ben overgeslagen, omdat de bus vol zat. En dat zit hij elke dag. Ik hoop day qbuzz meer harmonica bussen gaat gebruiken. Ik ben niet tevreden over qbuzz.

Gewenste Oplossing:

Meer dubbele bussen op lijn 178. Dit geldt niet alleen voor 's ochtends, maar ook voor 's middags!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door OV-gebruiker1