Klacht: Bus vertrekt 4 minuten te vroeg. thanks!

op 14 mei 2017 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kijk voor reisadvies om 11 uur en zie dat ik de bus van 11:12 moet hebben. ik ga 11:02 de deur uit om optijd bij de bus aan te komen. Het is 11:08 en ik ben aan het oversteken tegenover de bushalte. Net voor 11:09 (dus nog steeds 08) rijdt de bus gewoon weg. ik kijk voor de zekerheid nog op de planner, staat er nu opeens ‘-3 min’ (wat zelfs nog zou betekenen dat de bus om 11:09 zou weg moeten gaan en niet 11:08) maar wat is dat een kutstreek zeg. Van optijd op werk naar te laat op werk alleen omdat de buschauffeur niet volgens de dienstregeling kan rijden. Dit gebeurt echt te vaak en ben er helemaal klaar mee.

Gewenste Oplossing:

Als buschauffeurs zich aan de godverdomde dienstregeling houden. Ben je een minuut te vroeg bij de halte? Dan wacht je een minuutje. Het is allemaal niet zo moeilijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jong Belegen