Klacht: bus te vroeg

op 28 april 2016 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bus 11 tussen Drachten en Buitenpost komt vaak veel te vroeg op zn haltes aan. Vandaag (woensdag 28 april) was de bus al om 7:35 bij de halte Bartermerwei, terwijl hij daar pas om 7:41 moet zijn. Ik heb hierdoor dus net mijn bus gemist en het komt veel vaker voor.

Gewenste Oplossing:

In ben tevreden als de bus gewoon op de aangegeven tijd bij de halte is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jakobjakob