Klacht: Bus stopte niet

op 27 juli 2016 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag woensdag 27-07 stond ik bik bushalte florijn en de bus chauffeur van bus 47 van 14:18 richting Holendrecht reed gewoon door terwijl ik mijn hand uitstak met mijn ov pas erin zodat het duidelijk was dat ik deze bus moest hebben en hij keek me aan en haalde zijn schouders op!
Dit vind ik nogal schandalig.

Gewenste Oplossing:

Het zou fijn zijn als de chauffeur erop gewezen wordt zodat hij dit in het vervolg niet meer flikt want het is zeer vervelend als je op tijd op werk moet zijn maar dat niet lukt omdat een chauffeur gewoon heeft besloten niet voor je te stoppen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Brigitte1988