Klacht: Bus stopt niet bij halte

op 26 mei 2016 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 keer in een week dat de bus mij gewoon niet ziet staan bij de halte, doorrijd en op het allerlaatste moment stopt om mij de weg over te laten steken en in te katen stappen. Wanneer ik dit de 1ste keer bij de chauffeuse aangeef krijg ik een excuusje over begroeiing. Wanneer ik dit de 2de keer aangaf was de chauffeur maar eigen zeggen ergens anders mee bezig, dat lijkt me toch niet handig als chauffeur. Gebeurd bij halte P+R meerkerk de bus richting Dordrecht.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de bus hier voortaan gewoon netjes langs de halte rijd al staat er niemand. Dit is namelijk iets wat een bus volgens mij toch echt hoort te doen langs haltes rijden in plaats van ervoorbij te rijden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mauricetimmer