Klacht: Bus rijdt mij voorbij

op 30 september 2016 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Om 7:52 neem ik altijd lijn 50 richting vries echter is het me al 2x overkomen dat ze me laat zien en 2x is hij doorgereden. Ik sta al met een zaklamp onder de lantaarn zodat ze me kunnen zien maar tevergeefs. Hierdoor ben ik telaat op het werk gekomen en moest ik zelf autorijden terwijl ik een ov kaart heb. Welke oplossing wordt bij geboden of moet ik de volgende x midden op de weg staan?

Gewenste Oplossing:

Wanneer de busschauffeur mij nooit meer laat staan. En de extra gemaamte kosten laat declareren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ahendrikse