Klacht: Bus rijd weg terwijl ik recht voor de deur sta

NienkeKe op 24 oktober 2017 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

24 oktober om 16.27 rijd lijn 7 richting vinkhuizen weg. Ik kom net aanlopen en de buschauffeuse sluit de deur terwijl ik van achter de bus aan kom lopen. Zodra ik bij de voordeur ben kijkt de buschauffeuse mij aan en tijd weg terwijl ze wel opmerkt dat ik nog mee wil. Ze haalt haar schouders op, zegt ja en tijd weg.

Gewenste Oplossing:

Ik zou het fijn vinden dat de buschauffeuse mij de volgende keer wel meeneemt en nog even de deur open doet. In dit geval kwam er na ongeveer een kwartier weer een bus aan, maar ik vind de manier waarop dit ging zeer klantontvriendelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door