Klacht: Bus rijd te dicht langs mij

op 12 februari 2018 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte mevrouw, mijnheer,

Vandaag 12 februari 2018, bus van tussen 12.15 uur 12.30 uur
Vanaf Tilburg via Berkel-Enschot naar Udenhout
Reed op de Eikenboschlweg in een hele scherpe bocht heel dicht langs mij heen, ik reed op de fiets, toen heb ik er wat van gezegd, reed de bus na de halte expres dicht langs mij heen, schandalig vind ik dat

Graag u reactie
Hartelijk groet
Jannie Bravenboer

Gewenste Oplossing:

Niet van toepassing

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 12 februari 2018 om 21:44 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Bus te dicht langs fietser,

Ik vind het jammer om te lezen dat jij deze situatie eerder vandaag hebt ervaren. Ik snap dat je daar van op kijkt. Ik heb je klacht intern doorgestuurd naar de regio zodat deze situatie met de betreffende buschauffeur besproken kan worden. Excuses voor het ervaren ongemak!

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland.

Met vriendelijke groet,
^Manon
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Bus te dicht langs fietser