Klacht: Bus reed door na wenken om te stoppen !!!

op 01 juni 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond op bus 93 te wachten bij halte Akkeroord in Rotterdam. Toen de bus aankwam wenkte ik de chauffeur dat ik mee wilde door m’n hand uit te steken maar hij reed gewoon door !!! Dat vind ik hele slechte klantenservice !!!

Gewenste Oplossing:

Als een chauffeur stopt wanneer hij of zij gewenkt wordt door een passagier/ klant !!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 01 juni 2017 om 13:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste MaTa

Wat jammer om te lezen dat de bus je voorbij reed. Het kan zijn dat de chauffeur je niet heeft gezien of dat de bus vol zat.

Wij hebben je reactie doorgestuurd naar de desbetreffende regio met het verzoek dit met de chauffeur te bespreken. Wij passen altijd hoor en wederhoor toe.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland

Met vriendelijke groet,
^JK
Webcareteam Arriva

Heeft op 02 juni 2017 om 19:40 geantwoord

De buschauffeur zag mij wel degelijk staan..... Ik stond te wenken met mijn hand met daarin m'n OV chipkaart. Ik kan best begrijpen dat je een keer je dag niet hebt maar gewoon een halte voorbijrijden waar een arm uitgestoken wordt van iemand die mee wilt..... Dat doe je gewoon niet !

Alle klachten die gemeld zijn door MaTa