Klacht: Bus overvol

op 05 september 2016 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste qbuzz

In de ochtend rond een uur of half 8 pak ik mijn bus lijn 13 richting leeuwarden. Ik stap op in harkema. Waar ik meteen al moet staan en er geen zit plek meer over is. We zijn een dorp verder en de bus moet al mensen laten staan omdat de bus zo vol zit. Ik betaal 5 euro voor een enkele reis en vind dat ik ook veilig moet kunnen reizen

Gewenste Oplossing:

Er misschien een tweede bus kan rijden. Ik tenminste kan zitten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Johanna66053