Klacht: Bus niet normaal voor sorteren

op 27 december 2017 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben normaal gesproken van de klachten,maar dit kan niet door de beugel!
Sta met mijn auto te wachten voor een zebrapad bij city plaza na het zebrapad is er een bus halte ,er stond ook een bus voetganger was overgestoken, ik dacht bus gaat ook elk moment rijden ,wacht netjes bus gaat niet rijden,… Dus ik ga er langs gooit hij de bus er ineens voor !!en dan pas richting aan geven. Moest een noodstop maken!! Druk op mijn claxon krijg een dikke vinger?uit het raam…………………..
Ik heb een getuigen die achter mij reed. Was 0p 27-12-2017 om 18:46 en ging om bus 48 ,bij cityplaza nieuwegein

Gewenste Oplossing:

Dat de chauffeur wordt aan gesproken..
Mvg. G.Groeneveld

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Groeneveld3