Klacht: Bus niet gekomen

op 28 november 2016 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond vrijdag25 nov om 16.55 bij de bushalte in de Duke Ellingtonstraat om de bus van 17.00 te kunnen halen. De bus is niet komen opdagen. Vervolgens kwam bus 39 om 17.17. Het was die dag erg koud.

Gewenste Oplossing:

Als de bus komt. Ik kan me voorstellen dat ie door drukte iets later komt maar niet dat ie helemaal weg blijft. Ik zou het fijn vinden als er palen geplaatst worden waarop ik kan zien wanneer de bus komt, of er vertraging is of bij wijze van uitzondering dat de bus is uit gevallen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yvonne Gang