Klacht: Bus mist mij

op 18 juni 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit in het bushokje te wachten. Ik zie de bus van ver aankomen, ik ga alvast staan. De bus heeft mij niet gezien en is gewoon langs mij gereden. Ik ben zelfs nog achter de bus aangerend maar hij heeft niet gewacht op mij.

Gewenste Oplossing:

Dat de bus gewoon stopt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

4 dagen geleden - Hallo Thomas, Dat is balen zeg. Stond je al aan de rand van de stoep met je hand omhoog? Want als je er nog niet helemaal was kan de chauffeur ook denken dat je op een andere bus zit te wachten. Als je dit wel al deed, dan zou ik graag een lijnnummer en tijdstip van je weten. En de halte waar je op wilde stappen. Met vriendelijke groet, ^SH Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door ThomasFlantua