Klacht: Bus komt veel te vroeg

op 13 januari 2014 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is vanochtend voor de zoveelste keer voorgekomen dat de bus meer dan 5 minuten eerder langs de halte rijdt. Ik sta altijd 5 minuten voor tijd bij de halte en het is nu al zo’n 3 x gebeurd dat de bus dan al voorbij is. Is het de bedoeling dat je al een kwartier van te voren bij de halte gaat staan en dan ook nog het risico lopen dat de bus 10 minuten later dan de tijd komt? Ik moet 60 minuten wachten op de volgende bus en kom dan dus een uur te laat op mijn werk. Dit kan niet de bedoeling zijn!

Gewenste Oplossing:

Wanneer de bus te vroeg bij een halte is moet deze wachten tot het geplande tijdstip en niet alvast doorrijden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Smarieke