Klacht: Bus 791 reed niet

op 28 april 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op Koningsdag 27 april 2017 reed bus 791 naar Meerssen niet om 11.13u vanaf station Valkenburg. Ik ben na lang wachten gaan lopen naar Strabeek, waar ik zijn moest. Ik heb de bus niet langs zien komen.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik de reden weten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 28 april 2017 om 15:17 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste edvaessen,

Wat jammer om te horen dat je tevergeefs op de bus hebt gewacht. Op koningsdag rijdt lijn 791 de dienstregeling als op zaterdag. De bus zou dan inderdaad om 11:13 vanaf perron D op station Valkenburg richting Meerssen moeten vertrekken. Helaas is het voor mij niet mogelijk om de ritgegevens van gister in te zien en na te kijken wat de oorzaak is geweest dat jij de bus niet voorbij hebt zien komen. Ik stuur je signaal door naar de regio zodat er intern naar de inzet van deze rit gekeken kan worden. Mijn oprechte excuses.

Met vriendelijke groet,
^NT
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door edvaessen