Klacht: bus 66 vanuit almelo naar oldenzaal is te laat

op 23 januari 2014 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zit op school in Almelo en woon in Denekamp. Elke reis ik vanuit Almelo via Oldenzaal naar denekamp. Maar vandaag kon ik een halfuur wachten in oldenzaal omdat bus 66 vertraging had van 10 min. Normaal gesproken vind ik het niet erg als een bus 10 min. vertraging heeft maar als je een aansluiting naar Denekamp hebt is dat ontzettend vervelend omdat ik dan een halfuur moet wachten. Ik kan hier erg boos over worden en dan te bedenken dat ik 145,00 euro per maand moet betalen voor dat soort bussen, ik vind het niet normaal en doe er wat aan!!!

Gewenste Oplossing:

Dat de bussen optijd vertrekken in Almelo! En dat de buschauffeurs er rekening mee houden dat er mensen in de bus zitten die een aansluiting naar denekamp hebben en als ze niet op tijd zijn, die mensen een halfuur moeten wachten!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 24 januari 2014 om 10:02 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geen. Klacht voor andere vervoerder.

Alle klachten die gemeld zijn door merelgroeneveld