Klacht: Bus 63 altijd te vroeg weg

op 07 februari 2018 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bijna dagelijks neem ik de bus 63 in amsterdam bij de halte matterhorn. Hij vertrekt hier altijd te vroeg weg waardoor ik of mijn overstap mis of te laat kom op werk. En als hij er wel staat, rijdt hij al weg voordat ik uit de andere bus kan stappen. Heel erg vervelend!! De bustijden staan op 9292 en bij de bushalte dus snap niet waarom de chauffeurs zich hier telkens niet aan houden. Heel erg irritant als ik telkens te laat kom bij mijn afspraken!!

Gewenste Oplossing:

Als de bus op tijd vertrekt of netjes wacht totdat de passagiers van de andere bus zijn uitgestapt (die vaak met mij 15 min op de halte moeten wachten op de volgende bus)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fennali