Klacht: Bus 61

op 17 februari 2018 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind het schandalig dat ik een uur heb moeten wachten.op bus 61. Vrijdag 16 febr is de bus 61 om 18.25 en om 18.48 niet gekomen bij de aalbersestraat. Dit gebeurt vaker jammer genoeg. In geuzenveld is er nauwelijks mogelijkheid om te reizen met de bus. Kan dit nou eindelijk een keer opgelost worden ipv te bezuinigen in deze wijk!!!!!

Gewenste Oplossing:

Als dit probleem met gvb opgelost wordt. Dus dat de bussen op tijd moeten rijden en vaker.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Loil