Klacht: Bus 37 stopt niet bij halte slijperweg

op 07 september 2016 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag woensdag 7 september was ik op de buslijn 37 aan het wachten op de slijperweg. Om 12.00 precies kwam er een bus aanrijden en stak ik mijn hand uit met nog een persoon die op de bus stond te wachten. De buschauffeur remde een beetje af en reed vervolgens verder. We schreeuwde van; HEY HALLO maar hij was weggereden. Eerst volgende bus komt om 12.10 dat betekend dat ik mijn overstap mis en te laat op mijn werk zal zijn dankzij een chauffeur die namens gvb die zijn werk niet goed uitvoerd.

Gewenste Oplossing:

Als de buschauffeur zijn werk goed uitvoert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sukriye tiri