Klacht: Bus 10 nooit op tijd!!!!

op 06 oktober 2016 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Van en naar mijn werk kan ik enkel bus 10 nemen. ’s ochtends vroeg komt de bus altijd minstens een kwartier te laat (halte Struyckenlaan).
In de middag tussen 17:00 en 19:00 uur wanneer ik laat ben met werken komt de bus soms al helemaal niet!!!!! Wat is dit voor service?!
Op dit moment sta ik ook te wachten, al sinds 09:40 uur! Bus 10 naar Leidsche Rijn had om 9:58 moeten komen en is wederom niet geweest!!! Ook ik heb mijn verantwoordelijkheden op het werk!!!! Dit vond ik werkelijk schandalig dat dit zo gaat! Ik heb tot nu toe nooit meegemaakt dat de bus op tijd is, nooit!!!!! Inmiddels is de bus van 10:28uur ook te laat! Doe er wat aan!!!!

Gewenste Oplossing:

Bus moet op tijd rijden op de opgegeven tijden!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door n.moaddine