Klacht: Misleidende reclame

gema1 op 16 maart 2020 over Bulk Powders in de categorie Internetshops - Voeding en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Discount (2 HALEN, 1 BETALEN) stond er op de website dus bestelde ik 2 zakken van 24,99 en een zakje van 11,99 in de veronderstelling dat ik dan of een zak gratis zou krijgen van 24,99 of 4 zakken 2 zakken zou krijgen.
Ik heb het ontvangen en krijg het zakje van 11,99 gratis.
Heb geschreven dat ik dat niet eerlijk vond omdat als ik alleen 2 grote zakken had gekocht er wel een gratis zou krijgen. Ik mag het allemaal terugsturen van hen op eigen kosten (14,50) Maar dat vind ik geen oplossing.
Als ik dit van te voren had geweten had ik helemaal niets besteld.
Er staat een telefoonnummer op de website in Amsterdam (die opgenomen wordt met een Engels bandje dat er niemand aanwezig is) Dus dacht ik dat het bedrijf in NL zat, Maar het zit in Engeland. Ik wil iedereen waarschuwen voordat je iets koopt daar goed de voorwaarden moet lezen want van coulance en service moet je niets verwachten.

Gewenste Oplossing:

Als ik alsnog de korting krijg die beloofd is. En eerlijker informatie op de website neerzetten en duidelijke uitleg zonder in de kleine lettertjes te hoeven zoeken

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bulk Powders

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bulk Powders nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gema1