Klacht: Buggy kwijt en 2 bagage beschadigd

op 05 september 2016 over Pegasus Airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik ben van Sabiha gokcen Istanbul naar Amsterdam gevlogen 31-8 vlucht pc-477 19.20 uur. Ik heb de buggy netjes in hoes afgegeven bij aankomst bij vliegtuig aan medewerken. Aankomst helaas met een uur vertraging en bij aankomst 2 van mijn koffers beschadigd en is na anderhalf uur wachten op amsterdam schiphol met 2 kleine kinderen onze Buggy niet aangekomen en gezien het tegen 1.00 uur s nachts was niemand hierover aan te spreken was. Kort gezegd ik moet hier nu zelf achteraan terwijl ik hier niks aan kon doen?!?!?

Gewenste Oplossing:

oplossing is dat onze koelstra merk buggy waar naw en mobielgegevens op staan op ons adres geleverd worden en onze beschadigde koffers vergoedt worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pegasus Airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pegasus Airlines nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MD707