Klacht: Buggy kwijt en 2 bagage beschadigd

op 05 september 2016 over Pegasus Airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik ben van Sabiha gokcen Istanbul naar Amsterdam gevlogen 31-8 vlucht pc-477 19.20 uur. Ik heb de buggy netjes in hoes afgegeven bij aankomst bij vliegtuig aan medewerken. Aankomst helaas met een uur vertraging en bij aankomst 2 van mijn koffers beschadigd en is na anderhalf uur wachten op amsterdam schiphol met 2 kleine kinderen onze Buggy niet aangekomen en gezien het tegen 1.00 uur s nachts was niemand hierover aan te spreken was. Kort gezegd ik moet hier nu zelf achteraan terwijl ik hier niks aan kon doen?!?!?

Gewenste Oplossing:

oplossing is dat onze koelstra merk buggy waar naw en mobielgegevens op staan op ons adres geleverd worden en onze beschadigde koffers vergoedt worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pegasus Airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pegasus Airlines nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MD707