Klacht: Brutaal personeel in winkel Rotterdam

op 09 oktober 2016 over Fossil in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was met mijn vriendin bij de Fossil winkel in Rotterdam om de batterijtjes van onze horloges (beide van Fossil) te laten vervangen. Het personeel stond daar met twee man sterk, maar ze hadden het vreemd genoeg te druk om ons te helpen. Op brutale toon verwezen ze ons naar Siebel, Lucardi en de Bijenkorf. Ik zet geen stap meer in dit etablissement.

Gewenste Oplossing:

Ik raad Fossil aan om serieus personeel aan te trekken dat de waarde van klantgerichtheid inziet, in plaats van een stel brutale studentjes.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Fossil over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Fossil in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Mossel1982