Klacht: Brutaal personeel in winkel Rotterdam

op 09 oktober 2016 over Fossil in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was met mijn vriendin bij de Fossil winkel in Rotterdam om de batterijtjes van onze horloges (beide van Fossil) te laten vervangen. Het personeel stond daar met twee man sterk, maar ze hadden het vreemd genoeg te druk om ons te helpen. Op brutale toon verwezen ze ons naar Siebel, Lucardi en de Bijenkorf. Ik zet geen stap meer in dit etablissement.

Gewenste Oplossing:

Ik raad Fossil aan om serieus personeel aan te trekken dat de waarde van klantgerichtheid inziet, in plaats van een stel brutale studentjes.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Fossil over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Fossil in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Fossil een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Fossil

Heeft op 21 december 2016 om 10:08 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor het melden van uw klacht. Ondanks dat ik mijn collega's niet herken in uw verhaal vind ik het zeker iets dat we zullen bespreken. Ik ga er vanuit dat deze situatie een uitzondering betreft maar waardeer het zeer dat u de moeite heeft genomen een en ander met ons te delen.

Met vriendelijke groeten,
Inger - Customer service Fossil Group

Alle klachten die gemeld zijn door Mossel1982