Klacht: broeken zijn allemaal gekrompen

op 28 juli 2016 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste klantenservice,
Ik heb begin dit jaar wat broeken gekocht in Almere. Ik hou altijd rekening bij mijn keuze of een broek comfortabel zit, niet te strak langs de taille, of ik normaal mijn knieën op kan tillen zonder meteen afgeklemd te worden, etc.
Na een paar keer de broeken gedragen en gewassen te hebben, zitten de broeken gewoonweg te strak! Wij wassen zelfs maar op 30 graden. Maar ik krijg met veel moeite de knoop dicht, het zit strak om mijn bovenbenen, in het kruis, overal.
Dit betreft wel 6 broeken, die ik dus niet meer kan dragen. Ik ben daar heel ontevreden over. Zo wordt goedkoop uiteindelijk toch duurkoop, want ik moet weer elders broeken halen. En niet bij Primark, dat verzeker ik u!

Gewenste Oplossing:

niet tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door angelosijbel