Klacht: Broek na 2 keer dragen gepluisd

op 10 oktober 2017 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben binnen 8 dagen met een broek van mijn dochter bij de primark Den Haag terug gegaan. De broek begon na 2 keer dragen te pluizen. Volgens primark kunnen ze niet weten hoe intensief hij gebruikt is en nemen ze de broek niet terug. Verder wilden ze niet in discussie gaan.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door flowerandcakes