Klacht: Broek kapot

op 29 april 2016 over Men At Work in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goeiedag,,

Ik heb 4 maanden geleden een broek gekocht bij men at work, een 8mm stretch skinny demin. ( bon niet in begrepen ) ik vindt het alleen abnormaal dat als k een broek 4 maanden terug koop en ongv 6x aan heb gehad, er een gat/scheur ontstaat bij de kruis van mijn broek. Geen arbeid verricht of iets dergelijks in deze broek. Dus beetje apart. Ik hoop dat jullie iets voor mij kunnen doen.

Sebastiaan cevaal.

Gewenste Oplossing:

Een broek van de zelfde prijs, of een waardebon voor iets anders.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Men At Work

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Men At Work nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ssc94