Klacht: Broek kapot

Groenebroekkapot123 op 09 november 2017 over Bershka in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Ik heb 2 weken geleden in duitsland een broek gekocht. Dit is een groene broek met een zwarte rode witte streep aan de zijkant. Deze broek is nu al helemaal aan het pluizen en de draadjes gaan los. Dit is niet goed maar ik heb geen bonnetje en ik kom niet meer in duitsland. Wat moet ik doen?

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een nieuwe broek ontvangen want het is echt een super fijne en mooie broek

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bershka

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bershka nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door