Klacht: Brief niet beantwoorden over te veel in rekening betaalde kosten.

op 18 september 2017 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

KPN bracht abusievelijk activatiekosten en afkoopsom in rekening. Met KPN medewerker afgesproken dat dit gecrediteerd zou worden. Dit is niet gebeurd. Daarna een brief geschreven. Hierop geen enkele reactie ontvangen. Wij zijn al sinds 1980 lid bij de KPN en hadden o.a. ISDN. Hier is alle ellende mee begonnen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik antwoord krijg en het teveel in rekening betaalde geld op mijn rekening wordt teruggeboekt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Els62