Klacht: brief na betaling gekregen

op 30 september 2017 over Credios Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb van jullie een brief gekregen over en betaling van famed die ik al voldaan heb. deze brief kreeg ik 3 dagen na de betaling binnen dus heeft famed niet de moeite genomen om dit door te geven aan jullie en nu moet ik incasso kosten betalen. vind ik een beetje krom. aangezien ik van een uitkering moet leven ben ik daar niet blij mee, dus is mijn vraag kan deze verwijderd worden.
het gaat om dossier nr 1476188
mvg c.trompert

Gewenste Oplossing:

als het opgelost is

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Credios Incasso over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Credios Incasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Credios Incasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Credios Incasso

Heeft op 02 oktober 2017 om 13:17 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Trompert,
Uw klacht hebben wij in goede orde ontvangen en wij hebben hier onderzoek naar gedaan. In verband met uw privacy hebben wij onze reactie per post aan u verzonden. Vriendelijk verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen via 033-4534491.
Vertrouwend u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd,
Credios Incasso

Alle klachten die gemeld zijn door sexylegs