Klacht: branderige en pijnlijke huid

op 20 mei 2017 over Allure Kristalpad in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na heel enthousiast een starterspakket en meteen navulverpakking te hebben gekocht op de libelle zomerweek gisteren, wilde ik dit vanmorgen meteen uitproberen natuurlijk! Wat viel het tegen, het leek ook te mooi om waar te zijn… Mijn oksels branden en geen haartjes eraf, af en toe een paar, maar zeker geen gladde oksel en zeker niet pijnloos. Ik zou het het liefst zsm het pakket retourneren, want het heeft me toch 35.00 euro gekost!

Gewenste Oplossing:

Ik wil het hele pakket graag zsm retourneren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Allure Kristalpad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Allure Kristalpad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Merdaan