Klacht: brandaris shag

op 11 januari 2014 over Brandaris in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De laatste tijd, zoals voorgaande klager ook aangaf, heel veel grove stukken in de shag! Ben paar minuten bezig om een shaggie te draaien doordat ik meer bezig met uitpluizen dan t feitelijke draaien! Als dit niet veranderd ga ik op zoek naar andere shag na bijna 30 trouwe rookjaren!

Gewenste Oplossing:

Verbeteren van de kwaliteit!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brandaris

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brandaris nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vinny69