Klacht: box werkt na laatste update niet meer

op 26 juni 2017 over Flixtronix in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na de laatste update kan ik geen films en series meer kijken. Ik kan op het home scherm nog kiezen voor KODI en die start hij ook op maar ik kan geen keuze meer maken. dus graag hulp. Flixtronix is niet meer te vinden of te bereiken. En ik heb geen twitter dus graag hieronder de oplossing ajb. Alvast bedankt klacht.nl
Groetjes Jolanda

Gewenste Oplossing:

als ik weer films en series kan kijken

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Flixtronix

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Flixtronix nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jolanda010