Klacht: Bouwtekening van lego friends 41122

op 22 december 2017 over Lego in de categorie Speelgoedwinkels - Ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hebben een bouwpakket van lego friends gekocht en me dochter van 8 is aan het bouwen en roept ons dat het allemaal niet klopt er moest een rondje geplaats worden en 2 bladzijde verder moet je een paal inelkaar zetten met 3 rondjes die achter het vorige rondje geolaatst moet worden maar dat past dus niet me dochter boos en wil niet meer verder bouwen dus vandaar de klacht .

Gewenste Oplossing:

Hoop dat jullie met een goede oplossing kunnen komen vind het opzich van me dochter al knao dat ze de fout ondekte alleen jammer dat ze in haar bolletje niet kan schakelen om verder te bouwen ze zegt het klopt niet meer .

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lego over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Sterrepolman2009