Klacht: Boomstammen in de tabak

op 01 mei 2016 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook rizla blauwe vloe met pall mall zware shage ,altijd van nella gerookt maar de prijs werd te duur dus probeerde ik pall mall leuke prijs maar nadeel ik prik gaatjes in m’n vloer door die grote harde stukken in de tabak…en vond net een tak nog groter dan m’n vloer…dit kan toch niet?

Gewenste Oplossing:

Als ze de tabak goed gaan filteren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pall Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pall Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Oom Smooky