Klacht: Boomstam in shag

op 12 juni 2017 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een pot marlboro shag gekocht en ben zeer ontevreden. Regelmatig zitten er grote takken in maar nu was het wel heel erg. Ik heb er foto’s van gemaakt mocht dat nodig zijn. Ik heb bijna de helft van de pot weg kunnen gooien door de grote takken en kon er geen sigaretten van maken. Toen ik een hele grote tak zag, dacht ik: nu onderneem ik actie want hier betaal ik toch eigenlijk niet voor?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik een eerlijke tegemoetkoming krijg en de tabak beter wordt gecontroleerd

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 92Danielle