Klacht: Bonus aanbieding

op 18 februari 2018 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo
Ben in 4 Albert Heijn winkels geweest voor de bonus van de AA Duracel batterijen helaas geen van de managers kon mij helpen. Winkels 2 x Almere Poort en 1 x Haarlemmerdijk en 1x Haarlemmerplein. Jammer was een mooie aanbieding. Maar een slechte “aanvoer?”. Zulke bonusaanbiedingen vind ik slecht.
Gr
D. Lever

Gewenste Oplossing:

Wanneer het GEWOON aanwezig is in de winkel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door D Lever