Klacht: Bon verlopen

op 15 juli 2019 over Bladcadeau in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nogal jammer als je een kadobon krijgt die binnen een jaar al verlopen is terwijl er nergens een begindatum ( of sterker nog een EIND datum!!) op staat … 50 euro weg…Ik heb gehoord dat er geen limiet meer mag zitten op kadobonnen. Hoe zit dat met bladkado?

Gewenste Oplossing:

Als de limiet én de begindatum voortaan op de kadobonnen wordt gezet en ook als ik nu het bedrag alsnog kan inwisselen voor een leuk blad naar mijn keuze. Want zomaar 50 euro kwijt zijn ( in het geval van de gever) is een beetje raar, vind u ook niet?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bladcadeau

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bladcadeau nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Liesbeth Potma