Klacht: Bolmedia heeft me opgelicht

op 30 september 2016 over Cartoon Express in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nooit tijdschriften ontvangen en ik krijg een rekening van 159euro voor iets wat ik nooit heb ontvangen ik probeer contact op te nemen maar geen enkel gehoor van hun niet via de email en niet via de telefoon het zijn gewoon dieven die mensen oplichten en dat wil ik graag recht getrokken hebben Door dit kom ik in de financiële problemen

Gewenste Oplossing:

Ik ben totaal niet te vreDen over hun en ik wil geen rekeningen meer ontvangen voor iets wat ik nooit heb ontvangen en al helemaal niet voor iets wat ik nooit heb aangevraagd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Cartoon Express over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Karishma jafari